Ruilen & Retourneren

Heeft u een bestelling geplaatst en is het niet helemaal wat u had verwacht? Op deze pagina leest u welke stappen u moet volgen en aan welke voorwaarden een retourzending of ruiling moet voldoen. Zie voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Ruilen

Wanneer u een product wilt omruilen kunt u het product bij ons retour aanmelden volgens onderstaande uitleg bij een retourzending. Vermeld u hierbij in het opmerkingenveld dat het om een ruiling gaat. U kunt ook eerst contact opnemen met onze klantenservice. Wij kunnen dan voor u nakijken of het product op voorraad is en we het voor u kunnen reserveren. 

Heeft u een product in een minder goede staat ontvangen? Neem dan eerst contact op met onze klantenservice via info@bebaby.nl. Dan kunt u aangeven wat het probleem is. Indien nodig zullen wij u vragen om een foto naar ons te mailen. Uiteraard zullen wij ernaar streven om u meteen een goed alternatief aan te bieden.

Voorwaarden voor retourneren:

• Binnen 14 dagen na de dag van ontvangst kunt u uw retour aanmelden door ons een email te sturen via onze website of door telefonisch contact met ons op te nemen. Bij het overschrijden van dit termijn kunnen wij uw retourzending helaas niet accepteren.

• De producten zijn in originele staat, niet gebruikt, beschadigd of gewassen.

• De producten bezitten de originele labels en kaartjes.

• De producten zitten in de originele verpakking. 

• Uw retourzending is voldoende gefrankeerd.

• Uw retourzending is voorzien van de juiste afzendergegevens (naam, adres, ordernummer).

Wij adviseren u om het pakket traceerbaar te versturen m.b.v. een Track&Trace code en deze goed te bewaren. Deze dient als bewijs dat het pakket verzonden is. Op deze wijze kunnen wij ook altijd achterhalen waar uw pakket zich bevindt.

Wanneer product dat u terug wilt sturen in een envelop of platte verpakking past, kunt u uw retour als brievenbuspost terugsturen. U betaalt dan minder verzendkosten, maar dan is uw verzending niet traceerbaar.

De rechtstreekse kosten van een retourzending komen voor uw rekening.

Verwerking van geretourneerd product
Binnen een week nadat wij het product hebben ontvangen wordt uw retour verwerkt. Het aankoopbedrag van uw retour wordt uiterlijk binnen 14 dagen bijgeschreven op uw bankrekening.