Ben jij al klaar voor vaderdag?

20 juni aanstaande is het weer zover! Dan is het vaderdag. We zetten alle papa’s, opa’s, schoonvaders, of stiefpapa in het zonnetje. Ben je nog op zoek naar een mooi vaderdag cadeau, maar heb je nog geen idee? Maak je geen zorgen! I’ve got you! Je wilt natuurlijk iets uitzoeken wat het beste bij hem past. Daarom heb ik voor dit jaar een aantal leuke items aan de collectie toegevoegd. Lees snel verder om te zien wat het is geworden!

Een uniek vaderdag cadeau

De oranje-koorts is weer losgebarsten! Het was best een spannende wedstrijd. Ben je nog op zoek naar een leuk Vaderdag cadeau met een ‘oranje tintje’? Hoe leuk is het dan om aan vaders een uniek cadeau te geven. Speciaal voor het EK-voetbal heb ik de Starplayer collectie ontworpen. En om het nog leuker te maken heb ik een babyromper en t-shirt toegevoegd. Een mooie twinning set zodat papa met de kleine in dezelfde outfit op stap kan of samen naar het voetbal kunnen kijken natuurlijk. Wat deze collectie uniek maakt, is dat je ook de naam van papa en de baby op de achterkant van de kleding kunt bedrukken. Dit maakt het vaderdag cadeau nog specialer. Klik hier om de complete Starplayer collectie te bekijken.

Een Super Cool vaderdag cadeau

Nu weet ik ook wel dat niet iedere vader persé van voetbal houdt, maar je kunt niet ontkennen dat het een hele leuke sfeer is. Zeker wanneer de straten met oranje slingers versierd zijn. Nu alleen hopen dat de ‘Leeuwen’ heel ver zullen komen. Maar ik waag mij er niet aan om daar een voorspelling over te doen😉. Wel heb ik voor de vaders die iets minder met voetbal hebben de Super Cool Daddy T-shirt met een twinning-set in de shop. Maar dat is nog niet alles. Er zijn nog meer leuke nieuwe T-shirts toegevoegd. Benieuwd naar welke dat zijn? Neem dan snel hier een kijkje in de shop!

Be Baby Cadeau Service

Is het niet mogelijk om jouw cadeau persoonlijk te geven? Ik verstuur dan graag jouw cadeau. Geef in je bestelling aan naar welk verzendadres het cadeau verstuurd moet worden, maak het persoonlijk met een leuk bericht en ik pak het cadeau feestelijk in!

Be Baby Cadeaubon

Lukt het je niet om een cadeau uit te zoeken? Ik heb hier een goede oplossing voor. Verras iemand met een Be Baby Cadeaubon! Hier in de shop selecteer je het gewenste bedrag en de bon wordt feestelijk ingepakt met een extra cadeautje.

Geen zin in Vaderdag-stress?

Het is weer een drukke periode voor PostNL rond vaderdag. Ik wil dat al onze klanten alle bestellingen op tijd ontvangen. Bestel daarom jouw vaderdag cadeau op tijd om stress te voorkomen en ik zal hard mijn best doen om jouw cadeau op tijd te versturen.

Winactie Exceptional Mom & Baby Twinning Set

Winactie Exceptional Mom & Baby Twinning Set


Win een Exceptional Mom & Baby Twinning Set!

We hebben een leuke winactie! Je maakt nu kans om het Exceptional Mom & Baby Twinning Set te winnen. Een mooie outfit om te dragen voor wanneer je met je prins of prinses op stap gaat. Heb je een vriendin, zus, schoonzus of collega die moeder wordt of pas is bevallen? Dan is de Exceptional Mom & Baby Twinning Set ook leuk om als kraamcadeau te geven.

Winactie Exceptional Mom & Baby set   

De Exceptional Mom & Baby twinning set is verkrijgbaar in de shop en kun je hier bestellen voor €29,95. Maar hoe geweldig zou het zijn wanneer jij dit mooie pakket wint!

 

Wil je deze mooie set winnen? Doe dan snel mee! Hoe?

Winactie Exceptional Mom & Baby Twinning Set

 

1. Laat een 💜 achter onder deze Instagram post. Ik vind het leuk als je me laat weten waarom jij dit pakket wilt winnen
2. Volg @bebaby_nl op Instagram.

3. Nog een optie: tag iemand die ook wel mee zou willen doen aan deze winactie.

Voorwaarden van de winactie:

  • de winactie is van 5 april 2021 t/m 11 april 2021
  • iedereen mag meedoen aan de winactie
  • Laat onder deze Instagram post weten waarom jij deze prijs wilt winnen
  • na 11 april 2021 loten we de winnaar en maken we deze bekend. Houd hiervoor Instagram in de gaten
  • met de winnaar zelf wordt persoonlijk ook contact opgenomen
  • de winnaar heeft dan 24 uur om haar of zijn prijs te claimen
  • de prijzen bestaat uit bovengenoemde producten en zijn niet inwisselbaar voor iets anders of geld
  • reacties zijn openbaar en door iedereen te lezen en in te zien
  • deze promotie wordt niet gesponsord, onderschreven, georganiseerd of geassocieerd met Instagram en/of andere sociale media welke zijn gebruikt bij deze winactie

Wil je iemand verrassen?

Win je de set en wil je iemand ermee verrassen? Dan kan ik jou helpen om de verrassing compleet te maken. Want met de Be Baby cadeau service wordt jouw cadeau feestelijk ingepakt en verstuurd naar het gewenst adres. Je hoeft je nergens zorgen over te maken en alles wordt voor je geregeld. Hoe fijn is dat!