Blijdschap brengen door design

Het begon op een zeer jonge leeftijd, mijn passie om te creëren en te ontwerpen. Als een jong meisje heb ik verschillende afbeeldingen voor mijn nagels gemaakt en ontworpen. Creëren en ontwerpen, twee voor mij zeer natuurlijke elementen. Enkele jaren later, nadat ik veel ontwerpen voor vriendinnen gemaakt had, was het een makkelijke stap om een ​​nagelsalon te openen. In mijn salon kreeg ik de kans om veel vrouwen te ontmoeten, waar ik ze geluk kon brengen en wat van hun zorgen kon wegnemen. Tijdens hun tijd in mijn salon had ik het voorrecht om vrouwen een moment voor zichzelf geven. Vanuit deze ervaringen en de verschillende verhalen van zeer bijzondere vrouwen, besloot ik dat ik vrouwen in verschillende seizoenen van hun leven blijdschap wilde brengen.

Omdat een van de seizoenen in het leven van een vrouw het geschenk is om moeder te worden, wilde ik iets speciaals met hen delen. Het overnemen van Be Baby was de perfecte manier om dit te doen. Door producten van hoge kwaliteit te combineren met mijn passie om te ontwerpen en mijn ervaringen als moeder, heb ik nu de mogelijkheid om iets uniek te maken wat een moeder nodig heeft voor haar baby en wat haar blijdschap geeft.

Als moeder van twee kids (een jongen van 13 en een dochter van 11) weet ik wat het betekent om te beginnen aan de reis van het moederschap. De uitdagingen waar je mee geconfronteerd wordt, de slapeloze nachten die je kunt hebben, de zoektocht naar overzicht en in balans zijn en natuurlijk de kostbare momenten met je kinderen als je ogen vol tranen van vreugde zijn.

Hier bij Be Baby delen we met jou onze ervaringen van het moederschap. Wij bieden een plek om jouw eigen ervaringen te delen en geven praktische tips en informatie over het moederschap. In onze collectie vindt je unieke en kwalitatief hoogstaande producten voor jou en je baby. Alles is met liefde en zorg gemaakt. Omdat jij van je baby houdt en wij geven om moeders en hun baby’s.

Geniet van de blijdschap die we delen door onze verhalen en unieke producten.

Met veel liefde,
Daniëlle Moesman-Kenton